Jens' bog og artikler Ekspeditioner og rejser Rusland før 1917
Jeg har skrevet en del artikler til Dagbladet, Adventure World, Roskilde Avis m.fl. og hertil nogle artikler, som kun findes her. Endvidere har jeg skrevet min bog "Ver-dens værste tour" som udkommer i 2004.
Rejsebeskrivelser og ekspeditioner fra de ældste opdagelsesrejser til de nyeste adventurerejser og ekstremsportsbe-retninger.
Ruslands og Sibiriens historie efter 1584 hænger uløseligt sammen. Derfor er der både henvisninger til litteratur om Rusland som sådan, såvel som til litteratur specifikt om Sibirien.
Sovjetunionen Rusland efter 1991 Opslagsværker
Det var slemt under zarerne, men forholdene i Sibirien under Stalin, var i en klasse for sig selv. Dog handler denne site ikke om arbejdslejrene, så litteraturen her, er mest positiv om Sibirien.
Kaos og omvæltninger har præget Sibirien siden 1991, men meget er også blevet bedre. F.eks. er der nu åbenet op for udlændinge, hvilket har givet et stort antal nyudgivelser af bøger om Sibirien.
Det er ikke nemt at finde data om Sibirien, men her er en lille samling af atlas og opslagsværker.
Henvisninger til GULaglitteratur m.m. kommer på en hjemmeside som helt er tilegnet emnet på www.gulag.dk - Det er endnu usikkert, hvornår denne hjemmeside vil være klar.